Despre noi

Infiintat in 2008, Vet 4 Pet este unul dintre primele cabinete veterinare din Bucuresti care ofera cele mai bune servicii de diagnosticare, tratare si ingrijire a pacientilor sai. Vizitele periodice la cabinetul veterinar si sistemul de fise personale de care beneficiaza toti pacientii Vet 4 Pet permit specialistilor nostrii cunoasterea fiecarui pacient in detaliu si monitorizarea obiectiva a evolutiei pacientilor si luarea masurilor sigure si individualizate: de fiecare data cand ne veti vizita acestia vor tine cont de afectiunile lor, si cunoscandu-le istoricul medical al fiecaruia, ei vor prescrie tratamente personalizate, conform principiului „Nu exista boala, ci bolnav”.

In cadrul cabinetului veterinar Vet 4 Pet veti gasi o echipa unita si devotata scopului sau de a asigura starea de sanatate a animalutelor dumneavoastra. Dragostea si atasamentul fata de animale este baza echipei noastre.

Principiile noastre de baza, ale echipei Vet 4 Pet sunt:

  1. „ Primum non nocere” = „ Mai intai de toate nu face rau” – principala lege a medicinii ce apartine lui Hipocrate.
  2. „Tolle causam” = „Aflarea si identificarea cauzei” . Fiecare boala are o cauza ce sta la baza ei, Vet 4 Pet trateaza de fiecare data cauza, ci nu efectul.
  3. „Wellness” = „Starea de bine” Aspectul primordial urmarit in tratarea pacientilor nostrii este starea de bine a acestora, indiferent de afectiunea pe care o au.
  4. „ Vis medicatrix naturae” = „Puterea de vindecare a naturii”. Adepti si ai medicinii holistice, Vet 4 Pet demonstreaza prin succesele sale repetate, forta naturii de a vindeca organismul animal, ajutat bineinteles de tehnici si remedii naturiste, folosite in armonie cu procesele naturale.
    Medicina holistica vine mai ales in ajutorul bolnavului cronic sau al suferindului de boli incurabile, asigurandu-i o calitate a vietii atunci cand medicina clasica este depasita.
  5. „Trateaza intregul organism”. Organismul animal, ca si cel uman, nu este doar un ansamblu de componente ale corpului, el este un „tot unitar” in care fiecare molecula, celula, tesut, organ se afla intr-o perfecta stare de armonie, astfel asigurand buna functionare a organismului; asadar, partile corpului nu trebuiesc tratate separat ignorand puternica interrelatie dintre ele.