Simion Ana Alina

Ambitioasa si incapatanata din fire, nu lasa nimic sa stea in calea visului ei de a deveni medic veterinar, nici macar profilul uman al liceului pe care l-a absolvit (Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti- clasa de stiinte umane si sociale 2004-2007), iar in anul 2007 este admisa cu brio in cadrul Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti. Sase ani mai tarziu absolva pe locul 11 din 160 de studenti.

In timpul studentiei a practicat medicina in diverse cabinete veterinare din Bucuresti si in cadrul Clinicii Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti, iar in anul 6 se angajeaza ca asistent veterinar in clinica A&A Medical Vet, unde capata postul de medic veterinar imediat dupa finalizarea studiilor. Doi ani mai tarziu se alatura echipei Vet 4 Pet.

Este pasionata de dermatologie si urmareste specializarea pe aceasta ramura a medicinii veterinare. Adepta si a medicinii alternative, viseaza sa aduca ceva nou medicinii veterinare din Romania, si anume medicina naturista, in care crede foarte mult, datorita succeselor pe care le-a avut tratand si vindecand cu ajutorul acesteia numeroase patrupede.

In timpul liber, adora sa faca miscare si sa calatoreasca. Prietenul ei cel mai bun, un Cocker Spaniel superb, ii este alaturi in permanenta, fiind una din mascotele Vet 4 Pet.

In viata se ghideaza dupa mottoul

„Daca vrei ca un lucru sa fie bine facut, fa-l tu” – (Napoleon).