Despre noi

Înființat în 2008, Vet 4 Pet este unul dintre primele cabinete veterinare din Bucuresti care oferă cele mai bune servicii de diagnosticare, tratare și îngrijire a pacienților săi. Vizitele periodice la cabinetul veterinar și sistemul de fișe personale de care beneficiază toți pacienții Vet 4 Pet permit specialiștilor noștri cunoașterea fiecărui pacient în detaliu și monitorizarea obiectivă a evoluției pacienților și luarea măsurilor sigure și individualizate: de fiecare dată când ne veți vizita, aceștia vor ține cont de afecțiunile lor, și cunoscându-le istoricul medical al fiecăruia, ei vor prescrie tratamente personalizate, conform principiului „Nu exista boală, ci bolnav”.

În cadrul cabinetului veterinar Vet 4 Pet veți găsi o echipă unită și devotată scopului său de a asigura starea de sănătate a animăluțelor dumneavoastră. Dragostea și atașamentul față de animale este baza echipei noastre.

Principiile noastre de bază, ale echipei Vet 4 Pet sunt:

  1. „ Primum non nocere” = „ Mai întâi de toate nu face rău” – principala lege a medicinii ce aparține lui Hipocrate.
  2. „Tolle causam” = „Aflarea și identificarea cauzei” . Fiecare boală are o cauză ce stă la baza ei, Vet 4 Pet tratează de fiecare dată cauza și nu efectul.
  3. „Wellness” = „Starea de bine” Aspectul primordial urmărit în tratarea pacienților noștri este starea de bine a acestora, indiferent de afecțiunea pe care o au.
  4. „ Vis medicatrix naturae” = „Puterea de vindecare a naturii”. Adepți și ai medicinii holistice, Vet 4 Pet demonstrează prin succesele sale repetate, forța naturii de a vindeca organismul animal, ajutat bineînțeles de tehnici și remedii naturiste, folosite în armonie cu procesele naturale.
    Medicina holistică vine mai ales în ajutorul bolnavului cronic sau al suferindului de boli incurabile, asigurându-i o calitate a vieții atunci când medicina clasică este depășită.
  5. „Trateaza întregul organism”. Organismul animal, ca și cel uman, nu este doar un ansamblu de componente ale corpului, el este un „tot unitar” în care fiecare moleculă, celulă, țesut, organ se află într-o perfectă stare de armonie, astfel asigurând buna funcționare a organismului; așadar, părțile corpului nu trebuiesc tratate separat ignorând puternica interrelatie dintre ele.