David Alexandru

Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti in anul 2005, Dr. David Alexandru isi urmeaza chemarea spre studiu si dezvoltare continua si se alatura echipei de cercetare in domeniul Virusologiei, al Insistutului Pasteur din Bucuresti.

Doi ani mai tarziu pune bazele proiectului  „Vet 4 Pet”, dar nu isi lasa in urma pasiunea pentru cercetare, pana in prezent facand numeroase studii ce au integrat tratamente inovatoare atat alopate, cat si din cadrul medicinii alternative, fiind adept al oricarei ramuri ale medicinii, atata timp cat aceasta este folosita corect spre binele pacientului.

 

Studiile sale se indreapta in mod special catre pacientii geriatrici sau cu probleme de sanatate grave sau cronice, in meseria sa ghidandu-se dupa mottoul  „Daca pacientul sufla exista speranta”, iar scopul principal al oricarui tratament este curmarea  suferintei indiferent de natura si de intensitatea ei.

De-a lungul anilor a absolvit cursuri intensive de specializare in domeniul Chiurugiei – Ortopediei, Ecografiei s.a. si de asemenea a participat la numeroase simpozioane si congrese veterinare, reusind sa acumuleze cat mai multa informatie si experienta.

In cadrul proiectului sau de suflet  Vet 4 Pet reuseste intotdeuna sa imbine utilul cu placutul, oferindu-le clientilor sai si cursuri de recuperare comportamentala si educatie canina pentru patrupedele lor nazdravane, psihologia si etologia canina fiind cea mai mare pasiune a sa, acumuland o experienta de peste 15 ani in acest domeniu. Nici un comportament deviant al animalutelor nu-i este imposibil de combatut si adora „provocarile” in acest sens.

In viata se ghideaza dupa mottoul

„ Suntem ceea ce facem in mod repetat. Prin urmare, perfectiunea nu este un act, ci un obicei” (Aristotel).