Promoție specială pentru biletele show-ului lui Cesar Millan din București

Promoție specială pentru biletele show-ului lui Cesar Millan din București

Nu mai este un secret faptul că Cesar Millan, celebrul star al cunoscutului serial TV “Cesar și câinii”, a inclus Bucureștiul în turneul european “Once Upon a Dog Tour 2017”. Nu pierde ocazia de a-l vedea live, în acțiune, pe cel mai renumit antrenor canin din lume: în București pe 21 martie 2017 la Sala Polivalentă!

Biletele sunt disponibile online pe site-ul myticket.ro, în rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica și Librăria Eminescu. Prețurile sunt cuprinse între 100 de lei (categoria V) și 425 de lei (categoria I), în funcție de distanța față de scenă. Indiferent de categoria de biletele pentru care vei opta, vizibiltiatea este la fel de bună mulțumită ecranelor laterale.

                   Spectacolul se va desfășura în limba engleză, însă va fi dublat consecutiv în limba română, astfel încât oricine să poată savura această experiență. Spectacolul este împărțit în două: în prima parte Cesar Millan a pregătit un moment de stand-up comedy în care expune experiențe amuzante în care se vor regăsi iubitorii de animale și ce-a de-a doua parte în care 10 câini cu probleme de comportament vor fi antrenați live pentru a le depăși, în timpul show-ului, așa cum proceda cu cazurile prezentate în emisiunea sa. Prin urmare, nu rata șansa unică de a fi pe scenă, alături de câinele tău la spectacolul lui Cesar Millan! Iar la sfârșitul spectacolului, fanii vor avea ocazia să se pozeze alături de artist sau să primească un autograf de la acesta.

 

Fiind un client al clinicii noastre, îți oferim o reducere de 10% la biletele de la spectacolul Cesar Millan Live – Once Upon a Dog Tour 2017 pentru categoriile III și IV (în valoare de 250 lei, respectiv 150 lei).

Pentru a intra în posesia biletelor reduse, tot ceea ce trebuie sa faci este să parcurgi pașii de mai jos:

  • să accesezi pagina evenimentului:

https://www.myticket.ro/np/events/27/cesar-millan-live-once-upon-a-dog-tour-2017-sala-polivalenta-21-martie-2017.html

  • să introduci codul promoțional: millan2017  
  • să alegi locurile dorite din categoriile III sau IV
  • să apesi butonul “comanda”, să-ți completezi datele de contact, iar apoi să accesezi butonul “comanda acum” care te va ghida în fereastra de plată cu cardul.

 

Pentru detalii sau informații vă stăm la dispoziție, Echipa Vet 4 Pet.

 

 

 

Share

Leave a Reply