Educatie canina

In cadrul cabinetului veterinar Vet 4 Pet avem si o scoala de „dresaj”. Noi punem accent pe educatie, dresajul fiind o mica parte a procesului educativ canin, mai precis dresajul reprezinta o mica „rotita” ce alcatuieste vastul si complexul angrenaj numit EDUCATIE CANINA ce determina in final ceea ce orice om doreste sa obtina de la prietenul sau necuvantator, adica ascultarea neconditionata si cu placere, prin formarea unei legaturi solide de comunicare dintre cei doi.

Sistemul de lucru:

  1. Semipensiune – lasat dimineata si luat seara
  2. Pensiune – lasat si pe timpul noptii
  3. Semiinternat – lasat 5 zile/saptamana, in weekend luat acasa
  4. Sistem internat – lasat in incinta scolii pe toata perioada stagiului de educatie

Sistemul de lucru va fi individualizat de catre specialistul in etologie canina si variaza in functie de urmatoarele criterii:

  • Temperamentul cainelui (temperament limfatic/vioi/coleric/flegmatic)
  • Varsta ( Ideal este ca educatia sa se instutie imediat dupa terminarea schemei de vaccinare, deoarece cainele nu apuca sa dobandeasca niciun defect de comportament/ Se pot obtine strict aceleasi rezultate si cu un caine de o varsta mai inaintata, insa munca depusa este mult mai mare)
  • Defectele de comportament dobandite in decursul vietii ( Cu cat cainele a dobandit mai multe defecte de comportament , cu atat munca este mai mare si poate dura mai mult timp).
  • Disponibilitatea stapanului (Ideal ar fi ca predarea sa se faca treptat si nu la sfarsit. In functie de programul sau, stapanul va stabili impreuna cu „profesorul” cate o zi in care va participa la o sedinta individuala de lucru)

Indiferent de sistemul de lucru, pretul este de 50 ron/zi, indiferent de sistemul de lucru stabilit, cazarea cainilor din programul de educatie  este gratuita.