Hotel Pisici

Hotelul Pentru Pisici Vet4Pet București

Cu noi știi că animăluțul tău este în siguranță!

Rezervă un loc acum!
Îți oferim suport imediat!

 Despre Hotelul Pentru Pisici Vet4Pet

 

 Hotelul Pentru Pisici Vet4Pet a luat naștere din dorința noastră de a oferi servicii de încredere iubitorilor de feline. Începând cu anul 2022, am deschis o nouă aripă a Clinicii Veterinare  Vet4Pet, special concepută pentru nevoile psicilor. Investiția a presupus crearea unui spațiu special pentru pisici ce include 16 boxe complet echipate cu accesorii, jucării, sisaluri, litiere și coșuri comfortabile pentru dormit. Oferim posibilitatea de cazare a pisicilor într-un mediu sigur și supravegheat constant de medicii veterinari Vet4Pet!

Beneficii Pentru Pisici  La Vet4Pet

Temperatură controlată

Cunoaștem comportamentele, stilul de viață și diversele preferințe ale felinelor. De aceea, temperatura  este monitorizată și modificată constant. Facem tot posibilul pentru a oferi cele mai bune condiții pentru pisica ta!

Asistență Veterinară

Încă de la cazare, oferim monitorizare constantă a stării de sănătate a piscii tale. Medicii veterinari Vet4Pet vor oferi asistență veterinară pe toată perioada cazării și vor verifica zilnic bunăstarea felinelor.

Siguranță

Este mult mai sigur să îți lași pisica la un hotel specializat! Supraveghem constant boxele pisicilor pentru a ne asigura că totul este în regulă pe perioada cazării. Riscul accidentărilor este redus la minim!

Boxe Individuale Complet Echipate

Fiecare pisică cazată la Hotelul Vet4Pet va primi access la o boxă individuală complet echipată cu jucării, un loc de dormit confortabil și un spațiu de joacă.

Rezervă Un Loc Chiar Acum!

Locația Vet4Pet

Șoseaua Morarilor 2B, sector 2

Condiții De Cazare Despre Care Trebuie Să Știi

Check-in/Check-Out

Cazarea se face în prima parte a zilei, între orele 10:00 și 12:00, iar plecarea între orele 12:00-16:00.

Starea De Sănătate

Primim doar feline sănătoase, care nu suferă de boli transmisibile și care au fost sterilizate. La cazare, trebuie prezentat carnetul de sănătate.

Hotel

Primim doar pisici în regim hotelier, nu cazăm feline care au nevoie de tratament medical intensiv (terapie intensivă, perfuzare, etc.)

Siguranță

Pisica trebuie adusă în propria ei cușcă de transport, de preferat din material de plastic și nu pânză.

Cosmetică Felină

Din motive de siguranță și sănătate, primim doar feline cu ghearele tăiate. Putem efectua această procedură în timpul cazării.

Costuri

Costul cazării la Hotelul Pentru Pisici Vet4Pet este de 100lei /zi, include curățenia zilnică în boxe, accesul la apă plată constant, nisip premium biodegradabil, jucării și supraveghere medicală constantă.

Părerile Clienților

Ce Cred Pisicuțele Care S-au Cazat La noi?

Personal atent! Pisicuța mea a fost foarte relaxxată și nu am avut probleme cu ea pe timpul cazării! A fost bine îngrijită și mi s-au respectat cerințele legete de nutriția pisicii mele. O experiență plăcută!

Elena D.

Am căutat un hotel pentru motanul meu unde să se simtă în siguranță. Suferă de anxietate și nu se simte ok când nu este alături de mine. Deși am avut emoții la cazare, personalul clinicii m-a ținut informat pe toată perioada și mi-a ajutat motanul să se adapteze în noul mediu. Mulțumesc!

Paul C.