Povestea Vet4Pet

Dr. David Alexandru

Dr. David Alexandru

Fondator Vet4Pet & Fondator Ghid Video Online www.EducatieCanina.ro

„Suntem ceea ce facem în mod repetat. Prin urmare, perfecțiunea nu este un act, ci un obicei” (Aristotel).

Peste 10 ani experiență în medicină veterinară generală și de specialitate.

Peste 10 ani de experiență în chirurgie veterinară.

Expert în educație canină și dresaj.

Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din București in anul 2005, Dr. David Alexandru se alatură echipei de cercetare in domeniul Virusologiei al Insistutului Pasteur din București.

Din dorința de a ajuta animalele necuvântătoare, doi ani mai târziu pune bazele proiectului  „Vet4Pet”, fără a-și lăsa in urmă pasiunea pentru cercetare, până in prezent făcând numeroase studii ce au integrat tratamente inovatoare atât alopate, cât și din cadrul medicinei alternative, Este adept al oricărei ramuri ale medicinei, atât timp cât aceasta este folosită corect spre binele pacientului.

De-a lungul anilor a absolvit cursuri intensive de specializare in domeniul Chiurugiei, Ortopediei, Imagisticii Medicale, Medicinei Interne și, de asemenea, a participat la numeroase simpozioane și congrese veterinare, reușind să acumuleze cât mai multă informație si experiență.

Proiectul său de suflet, Vet4Pet reușește să îmbine utilul cu plăcutul, oferind clienților săi acces la servicii veterinare premium și cursuri de recuperare canină și educație canină.

Înființat în 2008, Vet4Pet este unul dintre primele cabinete veterinare din Bucuresti care oferă cele mai bune servicii de diagnosticare, tratare și îngrijire a pacienților săi. Vizitele periodice la cabinetul veterinar și sistemul de fișe personale de care beneficiază toți pacienții Vet4Pet permit specialiștilor noștri cunoașterea fiecărui pacient în detaliu și monitorizarea obiectivă a evoluției pacienților și luarea măsurilor sigure și individualizate: de fiecare dată când ne veți vizita, aceștia vor ține cont de afecțiunile lor, și cunoscându-le istoricul medical al fiecăruia, ei vor prescrie tratamente personalizate, conform principiului „Nu exista boală, ci bolnav”.

În cadrul cabinetului veterinar Vet4Pet veți găsi o echipă unită și devotată scopului său de a asigura starea de sănătate a animăluțelor dumneavoastră. Dragostea și atașamentul față de animale este baza echipei noastre.

Principiile noastre de bază, ale echipei Vet 4 Pet sunt:

  1. „ Primum non nocere” = „ Mai întâi de toate nu face rău” – principala lege a medicinii ce aparține lui Hipocrate.
  2. „Tolle causam” = „Aflarea și identificarea cauzei” . Fiecare boală are o cauză ce stă la baza ei, Vet 4 Pet tratează de fiecare dată cauza și nu efectul.
  3. „Wellness” = „Starea de bine” Aspectul primordial urmărit în tratarea pacienților noștri este starea de bine a acestora, indiferent de afecțiunea pe care o au.
  4. „ Vis medicatrix naturae” = „Puterea de vindecare a naturii”. Adepți și ai medicinii holistice, Vet4Pet demonstrează prin succesele sale repetate, forța naturii de a vindeca organismul animal, ajutat bineînțeles de tehnici și remedii naturiste, folosite în armonie cu procesele naturale.
    Medicina holistică vine mai ales în ajutorul bolnavului cronic sau al suferindului de boli incurabile, asigurându-i o calitate a vieții atunci când medicina clasică este depășită.
  5. „Trateaza întregul organism”. Organismul animal, ca și cel uman, nu este doar un ansamblu de componente ale corpului, el este un „tot unitar” în care fiecare moleculă, celulă, țesut, organ se află într-o perfectă stare de armonie, astfel asigurând buna funcționare a organismului; așadar, părțile corpului nu trebuiesc tratate separat ignorând puternica interrelatie dintre ele.
  6. „Nec mora”. Nu pierde timpul! O zi de boală pentru un animal echivalează cu trei zile la om. Evită să-ți evaluezi singur prietenul blănos și apelează la un specialist până nu este prea târziu! Sună acum și află cum te putem ajuta!