Chirurgie veterinară

Prietenul tău blănos este în cele mai bune mâini atunci când vine vorba de chirurgia veterinară în cadrul Clinicii Veterinare Vet4Pet din București!

Știm cât de înfricoșător poate fi să descoperi că pisica sau câinele tău are nevoie de o intervenție chirurgicală. Chiar și procedurile foarte simple, standard, cum ar fi sterilizarea / castrarea, pot fi în continuare deranjante pentru proprietarii animalelor de companie. Dar aici, la Clinica Veterinară Vet4Pet București, serviciile de chirurgie veterinară se bazează pe cele mai bune echipamente, și tehnici, dar și pe o echipă medici veterinari cu peste 10 ani de experiență!

chirurgie veterinara Vet4Pet

La ce să te aștepți când vine vorba de chirurgie veterinară în București?

Dacă este necesară intervenția chirurgicală, vă vom oferi dvs. și animalului dvs. de companie cel mai bun confort și îngrijire posibil.

Deși anestezia este, de obicei, foarte sigură pentru animalele de companie, suntem întotdeauna atenți și oferim un examen pre-operator extrem de amănunțit pentru a determina cel mai sigur plan de intervenție chirurgicală. Vrem să fim siguri că nu există nicio afecțiune ascunsă care ar putea compromite sănătatea animalului dvs. în timpul intervenției chirurgicale veterinare.

Odată ce avem un consens clar asupra sănătății animalului, vă vom informa despre modul de pregătire pentru operație, îngrijirea post-operatorie dar și pașii de urmat pentru recuperare.

Cum este îngrijit un animal programat pentru chirurgie veterinară la Vet4Pet București?
Avem cele mai bune echipamente de ultimă generație pentru serviciile noastre chirurgicale. Pe parcursul intervenției chirurgicale, animalul dvs. de companie va avea un cateter intravenos și lichide intravenoase pentru a-l menține hidratat și a contribui la un timp de recuperare mai rapid după operație.

Folosim un ECG pentru a monitoriza activitatea inimii, un monitor neinvaziv al tensiunii arteriale și un pulsoximetru, care măsoară ritmul cardiac și nivelurile de concentrație de oxigen. Animalul de companie va fi monitorizat în timpul și după operație in baza fișei de internare. Nu vom elibera pacientul operat până în momentul în care starea lui hemodinamică este echilibrată. Astfel, toți pacienții vor fi  monitorizați cât mai bine de către medicii noștri veterinari specialiști.

Vă vom menține animalul de companie cât mai confortabil posibil în acest moment important și vulnerabil. Echipa noastră va monitoriza pacientul operat cu atenție sporită la:

 • Reglarea temperaturii corpului
 • Administrarea medicamentelor pentru durere ori de câte ori este necesar
 • Monitorizarea constantă pe perioada internării
 • Acordarea de atenție și iubire prin acest proces
 • Explicații amănunțite despre instrucțiunile de îngrijire oferite proprietarului înainte de a-l duce acasă

Chiar și după ce animalul dvs. de companie este externat, el va fi monitorizat constant de echipa Vet4Pet pentru a asigura o recuperare sănătoasă și rapidă.

Servicii de chirurgie veterinară disponibile la Clinica Veterinară Vet4Pet București

Oferim diverse servicii chirurgicale, de la standard la avansat. Aceste proceduri includ:

 • Chirurgie Ortopedică Veterinară
 • Chirurgie Pacienți Geriatrici
 • Chirurgie Oncologică Veterinară
 • Chirurgie Țesuturi Moi
 • Chirurgie Pentru Reconstrucție Tisulară
 • Chirurgie Uro-Genitală Veterinară
 • Chirurgie Veterinară In Regim De Urgență

Pentru mai multe detalii legate de serviciul chirurgie veterinară Vet4Pet București, nu ezitați să ne contactați! O parte dintre prețurile intervențiilor chirurgicale veterinare le găsești aici.

O consultație de specialitate în cadrul cabinetului va stabilii pașii de urmat pentru tratarea amicului dvs. blănos! Știm că un animal de companie este ca un membru al familiei și, de aceea, vă recomandăm să folosiți numai un serviciu de chirurgie veterinară profesionist!