5 Motive Pentru Care Animalul Tău De Companie Are Nevoie De Microcip!

 

 

Un microcip este un mod electronic de identificare a unui animal de companie . Are dimensiunea unui bob de orez și este introdus sub piele, de obicei între omoplați. Acesta conține un cod care atunci când este citit de un instrument electronic dezvăluie datele tale personale.

 

Dacă câinele sau pisica ta se pierde sau dispare de acasă, poate ajunge intr-un cabinet veterinar din București, unde acest cod este citit de un scaner. Fiecare medic veterinar va folosi un scaner pentru a verifica dacă un animal are microcip.

 

 

Microciparea la câini și pisici: 5 motive pentru care trebuie să o iei in considerare!

 

#1 Microciparea poate ajuta la returnarea animalului de companie!

Nici un proprietar de animal de companie nu își dorește ca amicul său blănos să se rătăcească. Din păcate, este o situație pe care nu o putem controla și se poate intâmpla oricui. Microciparea câinelui sau a pisicii este esențială deoarece te poate ajuta să-ți regăsești animalul in cel mai scurt timp.

 

#2 Microciparea protejează împotriva furtului!

Din păcate, uneori animalele de companie sunt furate. Dacă animalul tău nu este microcipat, dovada proprietății poate fi o provocare. Însă, dacă animalul tău de companie dispare și bănuiești că altcineva îl are, microciparea poate ajuta la descoperirea adevăratului proprietar.

 

#3 Microciparea animalului de companie nu este dureroasă!

Mulți proprietari de animale sunt ingrijorați când vine vorba de un microcip pentru câini sau pisici. Medicii veterinari te asigură că amicul tău blănos va simți doar un mic discomfort in timpul procedurii. Mai mult, microciparea durează câteva secunde!

 

#4 Microciparea câinelui sau a pisicii salvează vieți!

Dacă amicul tău blănos se pierde și ajunge intr-un centru de colectare a animalelor străzii, există riscul de a fi eutanasiat. Câinii și pisiciile care nu pot fi identificate sau relocate au foarte puține sanse de supraviețuire.

 

#5 Microciparea nu este costisitoare!

Un microcip pentru câine sau pisică nu reprezintă un venit major pentru un cabinet veterinar. Este un serviciu necostisitor, care, insă, poate salva viata amicului tău blănos!

 

Microcipează-ți animalul de companie chiar astăzi!

 

La cabinetul veterinar Vet4Pet București te putem ajuta să-ți microcipezi animalul de companie! De asemenea, prin deplasarea medicului veterinar la domiciliu oferim servicii veterinare complete la domiciliu, inclusiv microciparea câinelui sau a pisicii tale!